wij zijn hr versterkers

hr interim
management

HR-management versterken vraagt soms tijdelijk extra kracht in je organisatie. Ook kan er support nodig zijn wanneer een collega uitvalt of wanneer er specifieke HR-kennis en -expertise ontbreekt. Wij bieden HR Interim Management als tijdelijk ondersteuning.

hr interim management: het resultaat

Het resultaat is een versterkte HR-kracht in je organisatie en/of een versnelling van de HR-prioriteitsprojecten.

Ervaring

Wij hebben veel ervaring als (interim-)manager in verschillende organisaties. We hebben gewerkt in profit en not-for-profit, zakelijke dienstverlening, onderwijs, internationale matrixorganisaties en business start-ups. Praktisch én strategisch, met veel ervaring in managing change. We zijn gepokt en gemazeld in het HR-vak! 

T

HR Value Scan

Wij starten onze interim-opdracht met een HR Value Scan. Op basis daarvan bepalen we samen met het management wat de focus is van de interim-opdracht en het gewenste resultaat bij afronding.

Blijvend sterker

Een interim-opdracht is bij ons bedoeld om de organisatie blijvend sterker achter te laten dan toen we binnenkwamen. Dat betekent dat we ons richten op inhoudelijke HR-doelen én op het versterken van uitvoerings- en samenwerkingsgedrag. In onze ogen de weg naar succes.

Succesvolle organisatie

Een succesvolle organisatie is in onze ogen organisatie waar mensen floreren en zich kunnen ontwikkelen. Daarom brengen wij altijd inspiratie, plezier én helderheid over wat we met elkaar willen bereiken. Wij begrijpen wat mensen in organisaties drijft en motiveert en daar sluiten wij op aan. Wij zien medewerkers als weldenkende volwassenen en dragen dit uit in alles wat we doen.

hr versterken

Om je organisatie wendbaar en innovatief te maken, heb je sterk HR nodig. Sterk HR betekent verbinding en samenhang van alles wat met mens en organisatie te maken heeft. Van een heldere strategie tot krachtig samenwerkingsgedrag op de uitvoering.

Wij helpen daarbij. Wij zijn HR Versterkers.

wat maakt ons anders?

  1. Hoe wij HR strategisch inrichten: vanuit de brede context van de organisatie en gericht op de échte HR-prioriteiten.
  2. Hoe wij de HR-strategie uitvoeren: met focus op samenwerkingsgedrag om de HR-strategie écht van papier in de praktijk te brengen.
  3. Hoe wij HR-inhoud en HR-werkprocessen vernieuwen: altijd duurzaam om de strategische organisatieambities écht te realiseren.
  4. Hoe wij te werk gaan: vanuit een diepgaande HR-ervaring en kennis van wat er écht in organisaties speelt.
  5. Hoe wij zijn: twee doorgewinterde HR-professionals die met lichtheid en humor, maar wel doortastend de échte vragen stellen.

HR is alles wat met de organisatie en de mensen in de organisatie te maken heeft. En dus niet (alleen) "wat de HR-afdeling doet". Dat is de context van waaruit wij denken en werken.

VERSTERK OOK JE HR.
BEGIN HIER!

Waar loop je tegenaan? Wat gaat goed, wat kan beter?
Wij kijken wat het beste past bij jouw situatie en daar beginnen we dan mee. Niet meteen hele trajecten, maar korte, snelle stappen en meteen resultaat.

Wat wil je van ons weten?

2 + 2 =