Onze visie

organisa­tie­­kracht

In onze visie omvat HR-management alles wat met mens- en organisatieontwikkeling te maken heeft.  Om je organisatie sterk en innovatief te maken, heb je sterk HR-management nodig. Op alle niveaus in de organisatie, in samenhang. Met sterk HR-management realiseer je ambities. Kun je als organisatie groeien en wendbaarder worden. Realiseer je organisatiekracht.   

En dat begint bij de top! Een directie die de organisatiestrategie weet te vertalen naar glasheldere prioriteiten op het gebied van mens en organisatie. Die als team accountable is voor het gezamenlijke resultaat. Een directie die een tandem vormt met een sterke HR-afdeling. En gezamenlijk gaan voor een sterke uitvoering in en door de hele organisatie.

Daarom heeft elke organisatie met ambitie een HR-afdeling nodig met ambitie! Een resultaatgericht HR-team dat een strategische tandem vormt met het MT of de directie. Een HR-afdeling die midden in de organisatie staat, waar het in samenwerking met alle betrokkenen en krachtig uitvoeringsgedrag doorpakt op de HR-prioriteiten. Een sterk HR-team dat het verschil maakt in de organisatie en voorbeeldgedrag laat zien op samenwerking.

De vragen over HR-management die bijna niemand stelt

k

Omgeving

Wat komt er in de komende 6-12 maanden op de organisatie af en weten we de impact?

Organisatie

Is de organisatiestrategie vertaald naar HR-prioriteiten en zijn deze nog actueel?

Leiderschap

Is er helderheid bij de leiders in de organisatie over wat de eigen rol is bij HRM en wat men verwacht van de HR-afdeling?

HR-team

Zijn de HR-prioriteiten helder en wordt er in breed in de organisatie in samenwerking gewerkt aan de uitvoering?

HR-expertise

Is de juiste HR-kennis en innovatiekracht in huis en wordt deze ingezet ten behoeve van de hele organisatie?

HR-processen

Sluiten de strategische HR-processen nog aan bij waar de organisatie naar toe wil en wordt dit gezien als een prioriteit?

Wij stellen deze vragen wel! En nog veel meer. Want we willen exact weten wat er speelt en jou volledig inzicht geven in je situatie en mogelijkheden.  Daarna weet je wat je te doen staat. Wij helpen daarbij. Met onze HR Value Scan als basis.

Wij zien mensen in organisaties als weldenkende volwassenen. Die eigen keuzes maken. We creëren ruimte om te leren en niet-perfect te zijn. Soms oncomfortabel, maar altijd vanuit vertrouwen en met respect. We geloven heilig in de kracht van positieve ervaringen en intrinsieke motivatie!

Wij brengen beweging in organisaties en groei in samenwerking. Alleen dan kun je sterker worden.

Werken betekent voor ons een omgeving waarin mensen volledig tot hun recht komen en plezier hebben met elkaar. Zeker geen one-size-fits-all.

Zo denken wij. Zo werken wij. En zo dragen we bij aan sterk HR-management in jouw organisatie.

Onze waarden

Wij zien mensen in organisaties als weldenkende volwassen mensen.
We sluiten maximaal aan bij intrinsieke motivatie.

HR Versterkers

Wij zijn twee doorgewinterde HR Versterkers die voor de gewenste omslag zorgen. We hebben jarenlange internationale ervaring op directie- en MT-niveau in de industrie, dienstverlening en het onderwijs. Vrije denkers, met frisse blik en plezier in het HR-vak. We weten hoe sterk HR-management het verschil maakt in organisaties. Deze kennis en ervaring delen we graag met alle directeuren en HR-professionals die de stap naar voren willen maken. Want dat kan!

Marike Balster

HR Versterker

+31 6 10 56 35 39

Elly Oude Elferink

HR Versterker

+31 6 50 80 14 73

onze aanpak

Uniek aan onze aanpak is dat we het bestaande HR-team blijvend sterker in de race zetten. Dat levert een krachtig samenwerkend HR-team op dat duurzaam bijdraagt aan de ontwikkeling van de organisatie.

VERSTERK OOK JE HR.
BEGIN HIER!

Waar loop je tegenaan? Wat gaat goed, wat kan beter?
Wij kijken wat het beste past bij jouw situatie en daar beginnen we dan mee. Niet meteen hele trajecten, maar korte, snelle stappen en meteen resultaat.

Wat wil je van ons weten?

13 + 14 =