Wij zijn HR Verster­kers

HR Versterkers is gevestigd in het Ondernemingscentrum Castricum, een prachtig monumentaal pand aan de rand van het bos en duin, nabij het strand. Ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Vanaf Intercity Station Castricum is het een mooie wandeling van 10 minuten.

We heten je van harte welkom voor een goed gesprek. Dat kan online, maar soms is het fijner op een mooie locatie. Het gebouw in Castricum beschikt ook over grotere ruimtes waar we met meerdere mensen, op gepaste afstand, elkaar kunnen inspireren.

Neem contact op:

Lees onze nieuwsbrief

Wees gerust. We gebruiken je e-mailadres alleen om onze nieuwsbrief te sturen. Dus niet voor andere (commerciële) doelen en al helemaal niet om met derden te ‘delen’.

 

Onze nieuwsbrieven

Marike Balster

HR Versterker

+31 6 10 56 35 39

Whatsapp

HR interim-manager en business coach. Master in Onderwijskunde. Veel internationale ervaring met het adviseren van directies en het versterken van HR-teams. Richt HR op het stimuleren van eigen keuzes door mensen. Ik help mensen zélf in actie te komen en verantwoordelijkheid te nemen.

Elly Oude Elferink

HR Versterker

+31 6 50 80 14 73

Whatsapp

HR-professional opgeleid als econoom, HR-strateeg en organisatiecoach. Ruime internationale ervaring als HR-manager op MT-niveau. Richt HR op prestaties én bevlogen mensen. Je hoeft mensen vaak helemaal niet te motiveren, zoek eerst uit wat demotiveert en haal dat weg.

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een afspraak, laat het ons weten.

We zijn benieuwd!