wij zijn hr versterkers

hr-team
versterken

Wij zien het HR-team als een belangrijke motor voor organisatievitaliteit. Wij helpen het HR-team groeien naar een afdeling die resultaatgericht vorm geeft aan motiverend HR-beleid.

hr-team versterken:
het resultaat

Het resultaat is een HR-team dat in sterke samenwerking met elkaar en alle stakeholders aantoonbaar vitaliteit in de organisatie weet te verbeteren en verzuim, verloop en werkstress te verlagen. Een sterk HR-team bovendien, dat elkaar steunt en plezier uitstraalt en daarmee als voorbeeld dient in de organisatie.

1

Datagedreven en evidence-based

Wij helpen het HR-team de stap te maken naar een meer datagedreven en evidence-based aanpak. Hiermee vergroot je het draagvlak in alle lagen van de organisatie. Je legt een sterke basis voor doelgerichte samenwerking en bereikt een beter HR-resultaat voor je organisatie.

Motiverende HR-processen

Tal van HR-processen hebben effect op stress en vitaliteit in de organisatie. Zoals performance management, talentontwikkeling en loopbaanbeleid. Wij leiden projecten en treden op als inhoudsdeskundige op deze gebieden. Wij baseren onze HR-aanpak op de positieve psychologie en de uitgangspunten van autonomie, competentie en verbondenheid. Het eigentijds inrichten van HR-processen draagt direct bij aan minder stressoren en boort energiebronnen in de organisatie direct aan.

+

Een sterk HR-team!

  • support elkaar
  • werkt op basis van heldere prioriteiten
  • stelt tussentijds bij als omstandigheden wijzigen
  • werkt samen, met elkaar en in de organisatie
  • gaat voor haalbare doelen en blijft niet hangen in perfectie
  • werkt data-driven en evidence-based
  • behaalt resultaten en heeft plezier met elkaar

HR-team versterken. Aanpak in drie fasen

1

1. HR Analyse

We starten met een heldere analyse waarmee we zicht krijgen op de huidige situatie in de organisatie en de rol van HR. We zoomen in op  verzuim, verloop, werkstress en de HR-processen waarmee we ze kunnen beïnvloeden. We kijken naar stressoren en naar bronnen van energie. Het resultaat is een heldere HR-diagnose op organisatievitaliteit.

2. Werksessie

We organiseren een werksessie met HR en leidinggevenden om gezamenlijk de belangrijkste uitkomsten te bespreken. We gaan dieper in op de belangrijkste uitdagingen en kansen. We bepalen een ambitie op organisatievitaliteit voor de komende 6-12 maanden en bepalen de prioriteiten voor de korte termijn.

+

3. HR Actieplan

Met de uitkomsten van de werksessie ontwikkelen we gezamenlijk een integrale aanpak om de organisatievitaliteit te verbeteren. Met dit actieplan kan ieder niveau in de organisatie praktisch aan de slag. Zo richt je de HR-activiteiten datagedreven en resultaatgerichter dan ooit op het verbeteren van duurzame inzetbaarheid, organisatievitaliteit en productiviteit. In samenhang en samenwerking.

r

Hotcurrydag

Heb je al een motiverend HR-beleid, maar is de spirit er wat uit? Dan kun je bij ons een hotcurrydag boeken! In één dag pakken we samen de grootste HR-prioriteiten op. Het doel: doorbraken realiseren, obstakels opruimen. De volgende dag kun je al gericht verder met de uitkomsten en nieuwe inzichten. Een pittige dag, die naar méér smaakt.

HR ANALYTICS

Welke interventie kun je als HR-professional het beste inzetten? Wij helpen je met een goede systemische analyse. Zo achterhalen we haarscherp de oorzaken van verzuim en verloop in je organisatie. En weet je wat de positieve bronnen voor vitaliteit zijn.

VERSTERK OOK JE HR.
BEGIN HIER!

Waar loop je tegenaan? Wat gaat goed, wat kan beter?
Wij kijken wat het beste past bij jouw situatie en daar beginnen we dan mee. Niet meteen hele trajecten, maar korte, snelle stappen en meteen resultaat.

Wat wil je van ons weten?

8 + 4 =