Ons verhaal

positief

We kijken naar het positieve in mensen in organisaties. Wij zijn niet perfect, willen ook niet perfect zijn, maar blijven wel in beweging. En we stellen bij als het nodig is. Zo doen we het zelf en zo is onze aanpak. Zonder beweging geen groei. En zonder groei geen versterking.

We kennen elkaar sinds 2005 van de London Business School. We vonden het toen al gelijk leuk om met elkaar te sparren over het vak. Over hoe het gaat, hoe het anders kan. Beiden met een nuchtere blik, maar ook met veel plezier. Daarna hebben wij ieder onze eigen bedrijven gestart. Elly Ginger HR Consultancy en Marike MforMotion.

We merkten dat we elkaar goed feedback konden geven. Dat zien we niet als kritiek, het is juist nodig, ook al voelt het soms oncomfortabel. Het brengt je verder. Samenwerking is er niet om het altijd eens te zijn. Juist niet. We houden beiden van beweging en resultaat, maar wel met de menselijke maat.

We hebben allebei vele organisaties van binnen gezien, van MKB tot grote, internationale corporates (o.a. Tata Steel en ING). We have been there, we have seen it. Allemaal heel serieus, allemaal heel druk. We hebben gezien hoe de hazen lopen en soms niet lopen. We weten hoe je de boel weer in beweging krijgt. Wij proberen er lichtheid in te brengen. Dat maakt je werk niet alleen leuker, het levert ook nog eens betere resultaten op.

 

‘HR’ is voor ons geen stafafdeling, maar staat midden in de organisatie. Of zou daar moeten staan, want daar ontbreekt het wel eens aan. Juist vanuit het midden kan HR een strategische bijdrage leveren, in samenwerking met alle andere managers en afdelingen in de organisatie.

We zitten in het HR-vak. Maar we kunnen ook afstand nemen. Met verse blik van buiten naar binnen kijken. En zien dan wat soms logisch lijkt dat helemaal niet is. Het maakt ons goede sparring partners. We stellen vragen, maar niet naar de bekende weg.

We rijden samen op een tandem. De ene keer Elly aan het stuur, de andere keer Marike. Maar altijd vooruit! Soms wiebelig, en dan sturen we bij. Soms op onbekende paden, dat is spannend. Maar we weten waar we heen willen, want dat hebben we van tevoren zo bepaald. Dat is onze ambitie en die is leidend.

Wij zijn HR Versterkers. Daar geloven we in! Daar gaan we voor en genieten we van.

Onze waarden

Wij zien mensen in organisaties als weldenkende volwassen mensen.
We sluiten maximaal aan bij intrinsieke motivatie.

HR Versterkers

Wij zijn twee doorgewinterde HR Versterkers die voor de gewenste omslag zorgen. We hebben jarenlange internationale ervaring op directie- en MT-niveau in de industrie, dienstverlening en het onderwijs. Vrije denkers, met frisse blik en plezier in het HR-vak. We weten hoe sterk HR-management het verschil maakt in organisaties. Deze kennis en ervaring delen we graag met alle directeuren en HR-professionals die de stap naar voren willen maken. Want dat kan!

Marike Balster

HR Versterker

+31 6 10 56 35 39

Elly Oude Elferink

HR Versterker

+31 6 50 80 14 73

onze aanpak

Uniek aan onze aanpak is dat we het bestaande HR-team blijvend sterker in de race zetten. Dat levert een krachtig samenwerkend HR-team op dat duurzaam bijdraagt aan de ontwikkeling van de organisatie.

VERSTERK OOK JE HR.
BEGIN HIER!

Waar loop je tegenaan? Wat gaat goed, wat kan beter?
Wij kijken wat het beste past bij jouw situatie en daar beginnen we dan mee. Niet meteen hele trajecten, maar korte, snelle stappen en meteen resultaat.

Wat wil je van ons weten?

11 + 8 =