wij zijn hr versterkers

hr
strategie

We helpen je een inspirerende HR-strategie vast te leggen en die te vertalen naar een concreet HR-actieplan voor de komende 6 – 12 maanden. We ondersteunen teams bij de uitvoering van de strategie door te sturen op sterk samenwerkingsgedrag – in onze visie de weg naar succes.

het resultaat van een inspirerende hr-strategie

Het resultaat is een daadkrachtig samenwerkend MT. Een MT dat organisatiedoelen realiseert, medewerkers boeit en bindt en daardoor een aantrekkelijke werkgever is.

Strategie bepalen

Sterk HRM begint bij een heldere HR-strategie, die voortvloeit uit de organisatiedoelstellingen. Een HR-strategie geeft richting aan keuzes en doelen op het gebied van mens- en organisatieontwikkeling.

+

Wendbaarheid

Een HR-strategie ondersteunt de wendbaarheid van een organisatie, zodat ook in een steeds veranderende omgeving helder is welke HR-prioriteiten gesteld moeten worden.

Analyse

We starten altijd met een analyse. Daarvoor gebruiken we de door ons ontwikkelde HR Value Scan. Startend vanuit een omgevingsanalyse, brengen we met de HRVS in korte tijd de kracht van HRM in de organisatie in beeld en laten we zien welke mogelijkheden er zijn om die kracht te vergroten.

Concreet voorstel

Vanuit onze analyse met de HRVS doen we een helder en concreet voorstel voor onze begeleidingsaanpak. Onze interventie kan kort en krachtig zijn of een langere periode omvatten waarin we op wekelijkse of maandelijkse momenten teams helpen bij het implementeren van nieuw gedrag.

hr versterken

Om je organisatie wendbaar en innovatief te maken, heb je sterk HR nodig. Sterk HR betekent verbinding en samenhang van alles wat met mens en organisatie te maken heeft. Van een heldere strategie tot krachtig samenwerkingsgedrag op de uitvoering.

Wij helpen daarbij. Wij zijn HR Versterkers.

wat maakt ons anders?

  1. Hoe wij HR strategisch inrichten: vanuit de brede context van de organisatie en gericht op de échte HR-prioriteiten.
  2. Hoe wij de HR-strategie uitvoeren: met focus op samenwerkingsgedrag om de HR-strategie écht van papier in de praktijk te brengen.
  3. Hoe wij HR-inhoud en HR-werkprocessen vernieuwen: altijd duurzaam om de strategische organisatieambities écht te realiseren.
  4. Hoe wij te werk gaan: vanuit een diepgaande HR-ervaring en kennis van wat er écht in organisaties speelt.
  5. Hoe wij zijn: twee doorgewinterde HR-professionals die met lichtheid en humor, maar wel doortastend de échte vragen stellen.

HR is alles wat met de organisatie en de mensen in de organisatie te maken heeft. En dus niet (alleen) "wat de HR-afdeling doet". Dat is de context van waaruit wij denken en werken.

VERSTERK OOK JE HR.
BEGIN HIER!

Waar loop je tegenaan? Wat gaat goed, wat kan beter?
Wij kijken wat het beste past bij jouw situatie en daar beginnen we dan mee. Niet meteen hele trajecten, maar korte, snelle stappen en meteen resultaat.

Wat wil je van ons weten?

3 + 6 =