hr consultancy

hr ver­sterken

Sterk HR betekent verbinding en samenhang in de organisatie van alles wat met mensen en organisatie te maken heeft. Van een heldere strategie tot krachtig samenwerkingsgedrag op de uitvoering.

Wij helpen daarbij. Wij zijn HR Versterkers.

T

OrganisatieVitaliteitsScan

De OrganisatieVitaliteitsScan maakt inzichtelijk waarom medewerkers vermoeid, minder gezond of juist heel bevlogen zijn. Daarmee kun je gelijk gericht aan de slag. En blijf je niet hangen in de constatering dat mensen niet zo tevreden zijn.

Performance Management

Het kan: een positieve performance management aanpak! Door gerichte gesprekken te voeren over het actief ontwikkelen van ieders talent. We helpen je stoppen met het ouderwetse beoordelen. Daar wordt niemand wijzer van.
&

HR Versterken

‘We moeten wat met HR?’ Met onze HR-analyse brengen we snel in kaart wat wel en niet loopt. En wat je te doen hebt om de slag te maken naar een eigentijds en motiverend HR-beleid. Uiteraard met een praktisch actieplan.

Werken aan een vitale organisatie

De structurele aanpak van ziekteverzuim, werkstress en personeelsverloop.

HR Versterkers brochure Werken aan een vitale organisatie. De structurele aanpak van ziekteverzuim, werkstress en personeelsverloop.

ons werk

We hebben jarenlange ervaring in HR-management. We kunnen vele cases presenteren. We beperken ons hier tot recent werk en delen al die andere verhalen graag met je op onze afspraak.