onze diensten

hr ver­sterken

Sterk HR betekent verbinding en samenhang in de organisatie van alles wat met mensen en organisatie te maken heeft. Van een heldere strategie tot krachtig samenwerkingsgedrag op de uitvoering.

Wij helpen daarbij. Wij zijn HR Versterkers.

}

Talentontwikkeling

In bijna alle organisaties en teams zit meer potentie dan eruit komt. Dus blijven er kansen liggen! Kies voor ons programma Versterk het Talent en je bent voorbereid op de toekomst van je organisatie.

A

Performance Management

Met een positieve performance management aanpak voer je gerichte gesprekken over het actief ontwikkelen van ieders talent passend bij de doelen en waarden van de organisatie. Wij helpen je erbij met een eigen aanpak.

HR Business Partner

De HR Business Partner verbindt HR met de organisatie. Wij helpen HR-adviseurs zich te ontwikkelen tot echte HR Business Partners. Dat doen we met Training-on-the-job. En als het nodig is vervullen we tijdelijk de rol van interim HR Business Partners.

HR-strategie bepalen

We helpen je een inspirerende HR-strategie te bepalen en te vertalen naar een concreet HR-actieplan voor de komende 6 – 12 maanden. We ondersteunen teams bij de uitvoering op inhoud en samenwerkingsgedrag.

HR-team versterken

Wij zien de HR-afdeling als een belangrijke motor om HR-management in de organisatie op een hoger plan te brengen en de ambities waar te maken. Daarom richten wij ons ook op het versterken van het HR-team.

T

HR Value Scan

We brengen de kracht van HRM in de organisatie in beeld en laten de mogelijkheden zien om die kracht te vergroten. We kijken naar wat er op een organisatie afkomt en wat dat betekent voor de mensen die er in werken.

r

Hotcurrydag

In één dag pakken we samen de grootste HR-prioriteiten op. Het doel: doorbraken realiseren, obstakels opruimen. De volgende dag kun je al gericht verder met de uitkomsten. Een pittige dag, die naar méér smaakt.

Geen one-size-fits-all

Werken betekent voor ons een omgeving waarin mensen volledig tot hun recht komen en plezier hebben met elkaar. Zeker geen one-size-fits-all.

ons werk

We hebben jarenlange ervaring in HR-management. We kunnen vele cases presenteren. We beperken ons hier tot recent werk en delen al die andere verhalen graag met je op onze afspraak.

VERSTERK OOK JE HR.
BEGIN HIER!

Waar loop je tegenaan? Wat gaat goed, wat kan beter?
Wij kijken wat het beste past bij jouw situatie en daar beginnen we dan mee. Niet meteen hele trajecten, maar korte, snelle stappen en meteen resultaat.

Wat wil je van ons weten?

6 + 2 =