onze diensten

hr ver­sterken

Sterk HR betekent verbinding en samenhang in de organisatie van alles wat met mensen en organisatie te maken heeft. Van een heldere strategie tot krachtig samenwerkingsgedrag op de uitvoering.

Wij helpen daarbij. Wij zijn HR Versterkers.

U

HR Analytics

HR Analytics voor een medewerkersonderzoek of een diagnose van verzuim, verloop en werkstress. Leg direct de basis voor een gezonde organisatievitaliteit.

}

Talentontwikkeling

In bijna alle organisaties en teams zit meer potentie dan eruit komt. Dus blijven er kansen liggen! Kies voor ons programma Talentontwikkeling en je bent voorbereid op de toekomst van je organisatie.

A

Performance Management

Met een positieve performance management aanpak voer je gerichte gesprekken over het actief ontwikkelen van ieders talent passend bij de doelen en waarden van de organisatie. Wij helpen je erbij met een eigen aanpak.

HR-team versterken

Het HR-team is een belangrijke motor voor organisatievitaliteit. We helpen de HR-afdeling groeien naar een sterk HR-team dat een voorbeeld is voor de hele organisatie.

r

Hotcurrydag

In één dag pakken we samen de grootste HR-prioriteiten op. Het doel: doorbraken realiseren, obstakels opruimen. De volgende dag kun je al gericht verder met de uitkomsten. De hotcurrydag is een pittige dag, die naar méér smaakt.

Werken aan een vitale organisatie

De structurele aanpak van ziekteverzuim, werkstress en personeelsverloop.

HR Versterkers brochure Werken aan een vitale organisatie. De structurele aanpak van ziekteverzuim, werkstress en personeelsverloop.

ons werk

We hebben jarenlange ervaring in HR-management. We kunnen vele cases presenteren. We beperken ons hier tot recent werk en delen al die andere verhalen graag met je op onze afspraak.

VERSTERK OOK JE HR.
BEGIN HIER!

Waar loop je tegenaan? Wat gaat goed, wat kan beter?
Wij kijken wat het beste past bij jouw situatie en daar beginnen we dan mee. Niet meteen hele trajecten, maar korte, snelle stappen en meteen resultaat.

Wat wil je van ons weten?

2 + 14 =