wij zijn hr versterkers

hr
versterken

Je bent gegroeid als organisatie en dat vraagt wat anders van HR. Maar wat? Je hebt wel een idee, maar precies weet je het niet. Wij helpen je dat helder te krijgen. We zorgen ervoor dat je met een heldere en motiverende HR-aanpak de toekomst in stapt.

het resultaat

Het resultaat is een HR-plan op maat met de strategische HR-prioriteiten voor jouw organisatie, een concreet actieplan en een advies over de organisatie van je HR-afdeling.

HR Versterken. Aanpak in vijf fasen + toegift

1

1. Strategische Analyse

Wat komt er onverbiddelijk uit de omgeving op de organisatie af waar ze op moet reageren? Wat zijn daarom de meest belangrijke activiteiten van de organisatie? Wat is er dan nodig  op het gebied van mensen en organisatie? Wij doen een strategische analyse met als resultaat heldere prioriteiten voor de organisatie en op HR-gebied.

2. HR-scan

Leveren de HR-processen goed resultaat op? Wat gaat goed, wat kan of moet er beter? Van selectie, doorgroei, betrokkenheid tot digitalisering en verzekeringen. We zoeken het uit met behulp van onze HR-scan. Het resultaat: de kracht en het verbeterpotentieel van de operationele HR-processen in kaart gebracht.

r

3. Medewerkersbeleving

Hoe beleven de medewerkers de organisatie? We stellen met hen vast wat de kracht is van jouw bedrijf als werkgever en wat er  beter kan. Dit is cruciale input bij het opstellen van de HR-prioriteiten. Het resultaat: een HR-aanpak die de wensen van de  mensen in je organisatie weerspiegelt.

r

4. Motiverende HR-aanpak

In het verleden verschilde de HR-aanpak tussen organisaties niet zoveel. Vrijwel iedere organisatie had een “harkjes-organisatieschema”, een jaarlijks beoordelingsgesprek en een prikklok. Daar kom je er nu niet meer mee. Het gaat erom die  HR-aanpak te ontwikkelen die jouw specifieke organisatie  versterkt. Dat verhelderen we in deze uitgangspunten.

+

5. HR Actieplan

Als laatste stap stellen we het HR-actieplan op. De strategische prioriteiten, de HR-scan,  de medewerkersbeleving en de HR-uitgangspunten uit de voorgaande fases leveren hier de input  voor. We stellen prioriteiten en maken een planning. Want niet  alles kan in een keer. En we adviseren over de uitvoering. Het  resultaat: een HR-actieplan voor de komende 12 tot 24 maanden, inclusief organisatieadvies.

r

Toegift: Hotcurrydag

Heb je al een motiverend HR-beleid, maar is de spirit er wat uit? Dan kun je bij ons een hotcurrydag boeken! In één dag pakken we samen de grootste HR-prioriteiten op. Het doel: doorbraken realiseren, obstakels opruimen. De volgende dag kun je al gericht verder met de uitkomsten en nieuwe inzichten. Een pittige dag, die naar méér smaakt.