50% subsidie voor talentontwikkeling. Dat kan oplopen tot € 15.000.

door | 26 nov 2020 | Performance Management

Wat ís talent? Een talent is een persoonlijk sterk punt, een mix van aanleg, motivatie, kennis en vaardigheden. Aanleg is dus nog geen talent. Roger Federer heeft ongetwijfeld een goede oog-hand coördinatie, aanleg dus. Maar wat als hij was geboren in een omgeving zonder enige sportfaciliteit? Of als hij niet de motivatie had gehad om te blijven trainen en leren? Dan hadden we mogelijk nooit van hem gehoord. De omstandigheden bepalen deels hoe talent zich ontwikkelt en hoe mensen presteren. Dat geldt ook in het werk.

Talentontwikkeling nu met 50% subsidie

Wij helpen organisaties om hun talent te ontwikkelen. Heel praktisch, dus je kunt gelijk aan de slag. En ben je een werkgever gevestigd in Noord-Holland Noord? HR Versterkers is ambassadeur van Huis van het Werk. Daarom is er nu subsidie van het Europees Sociaal Fonds beschikbaar voor 50% van onze consultancy kosten. Dat pak je vast mee, maar de echte winst zit ‘m natuurlijk in de positieve effecten van talentontwikkeling op de werkvloer. Daarover de volgende keer meer.

Meer weten?

Heb je interesse, besluit dan snel, want voor de 50% subsidie geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Meer weten? Mail ons op welkom@hrversterkers.nl of bel Elly 06 50 80 14 73 of Marike 06 10 56 36 39.

 

In onze flyer lees je meer over subsidie voor talentontwikkeling >

Heb je een vraag? Stel hem gerust.

5 + 7 =