wij zijn hr versterkers

talent
ontwikkeling

Je bent geen talent, je hébt talent. Een talent is een persoonlijk sterk punt, een mix van aanleg, motivatie, kennis en vaardigheden. Als je iemands talent wilt ontwikkelen, is het belangrijk dat je de juiste omstandigheden creëert waarin het talent zich het beste kan ontwikkelen. Dat wisselt per mens en situatie, ook in het werk. Wij helpen organisaties met talentontwikkeling op organisatieniveau en per individu.

het resultaat

Talentontwikkeling heeft gelijk een positief effect op het werkplezier en daarmee de prestatie van iedere werknemer. Dat leidt weer tot betere dienstverlening, betere bedrijfsresultaten en een vitalere organisatie. Talentontwikkeling vergroot ook nog eens de duurzame inzetbaarheid van mensen. Win-win dus.

Consultancy op maat

Met ons programma Versterk het Talent zorgen we ervoor dat directeuren en leidinggevenden maatwerkafspraken kunnen maken met hun medewerkers over de inhoud van het werk en over hun ontwikkeling. We maken dit programma op maat en sluiten aan bij wat er al is. 

+

Stop met beoordelen

Talentontwikkeling begint met stoppen met het jaarlijkse beoordelingsgesprek. Jaardoelen en jaarevaluaties helpen medewerkers niet in hun dagelijkse werk of bij hun ontwikkeling. Wat dan wel? Performance management nieuwe stijl.

Tips voor talentontwikkeling

Talentontwikkeling gaat om actief organiseren van de ontwikkelmogelijkheden, zoals (wederzijdse) mentoring, intervisie, elkaar vervangen voor een dag. De ontwikkelingsmogelijkheden zijn eindeloos en je houdt de kosten in de hand.

.

Heb je een vraag? Stel hem gerust.

4 + 2 =