wij zijn hr versterkers

masterclass
vitale
organisatie

Een te hoog ziekteverzuim. Personeelsverloop. Werkstress. Heeft je organisatie daar mee te maken? 

In onze Masterclass Vitale Organisatie leer je over organisatievitaliteit en een systemische aanpak voor deze problemen. We laten zien hoe je datagedreven en resultaatgericht de vitaliteit verbetert en ziekteverzuim, personeelsverloop en werkstress terugdringt.

Centraal staan de factoren die vitaliteit belemmeren en de instrumenten om vitaliteit te verbeteren. Daarbij gebruiken we concrete oefeningen en voorbeelden. De masterclass is voor leidinggevenden en HR-professionals en gratis te volgen.

“En het is een aanrader! Sterk concept en heel fijn om met ervaren HR-mensen dit te doen.
Mooie verbinding van organisatievitaliteit en persoonlijke vitaliteit, evidence-based maar bovenal heel leuk om aan mee te doen; op een plezierige manier even stilstaan. Dank!”

Juliëtte

Programmaleider persoonlijke ontwikkeling studenten

praktisch

In een uur zetten we de belangrijkste zaken voor je op een rij. Na afloop kun je voor je eigen situatie beoordelen hoe het met de vitaliteit van jouw organisatie is gesteld. Deelname aan de masterclass is gratis. Wat het je oplevert is onbetaalbaar.

 • Elly en Marike geven de masterclass
 • De masterclass duurt 1 uur en 1 kwartier
 • Uitloop van max 1 kwartier voor Q&A
 • Het is een Zoom-meeting
 • Er is interactie en ruimte voor vragen
 • De deelname is gratis

“Inzichtgevende workshop waarbij Elly en Marike een mooie balans vinden tussen praktijk en theorie. Ik vind het prettig om met Marike en Elly te werken, omdat zij een schat aan ervaring hebben en ook nog een dosis passie die aanstekelijk werkt.”

Juliette

Manager HR&D

aanmelden voor de masterclass vitale organisatie

  Graag alle velden met een * invullen.


  Kies een datum:

  “Wat mij aansprak is het laagdrempelige en interactieve karakter van de masterclass ‘Vitale Organisatie’ waarin je samen met een kleine groep (HR)professionals in een kort tijdsbestek inzicht krijgt hoe je op een onderbouwde en resultaatgerichte manier aan de vitaliteit van een organisatie kan bijdragen.”

  Jean-Pierre

  Docent

  “In 1 uur een interactieve kennismaking met de frisse kijk van HR Versterkers op Vitale Organisaties.”

  Eric

  Trainer, coach, facilitator

  “Elly & Marike zijn duidelijk toppers in het HR-vak met een vernieuwende en positieve kijk op HR. De masterclass laat zien dat zij een tool in handen hebben waarmee concreet stappen gezet kunnen worden voor meer organisatievitaliteit.”
  Elly

  Ik vond het erg inspirerend en versterkend. Weer veel opgestoken. Smaakt naar meer! Dank jullie, Elly en Marike.”

  Bert

  Management Trainer & Coach / Change Manager

  “Vanuit data naar je de vitaliteit van je eigen organisatie én naar de werkbeleving en het gedrag van je eigen medewerkers kijken: Marike en Elly leggen verbindingen en maken de processen inzichtelijk.”
  Suzanne

  Beleidsmedewerker

  “Het was voor mij echt een eyeopener dat je met een datagedreven en systemische benadering vanuit de werkbeleving en het gedrag van medewerkers de onderliggende oorzaken binnen de organisatie kan identificeren en aanpakken.”

  Gert Jan

  Enterprise Architect in de Zorg

  “Interessant webinar door de relatie tussen vitaliteit van individu en organisatie.”

  Evelien

  Zelfstandig HR-business partner

  Marike Balster

  HR Versterker

  +31 6 10 56 35 39

  Elly Oude Elferink

  HR Versterker

  +31 6 50 80 14 73