HR Versterkers service provider van Amsterdam Center of Entrepreneurship

door | 15 jan 2021 | Startups/Scale-ups

Mooi nieuws: HR Versterkers is service provider geworden bij ACE, Amsterdam Center of Entrepeneurship, de universitaire incubator Amsterdam. ACE is een initiatief van de Amsterdamse kennisinstellingen UvA, VU, HvA en Amsterdam UMC. Zij ondersteunt studenten, onderzoekers en academici die hun op technologie of wetenschap gebaseerde bedrijf starten of laten groeien. Vanuit HR Versterkers gaan wij voor ACE deze startups en scale-ups helpen met het opzetten en uitvoeren van hun HR-strategie.

We hebben de eerste gesprekken al gevoerd. Het is leuk om onze kennis en ervaring te kunnen inzetten voor een enthousiaste groep mensen. Voor starters en groeiers is HR vaak onontgonnen terrein. Maar een succesvolle organisatie opzetten is mensenwerk, dus goed HR is cruciaal.

ACE heeft ons als dienstverlener op het interne platform voor startups & mentoren en geplaatst en ons aan de website van ACE toegevoegd. Andere service providers zijn o.a. Rabobank, Amazon Web Services, Venture Lawyers en Vindsubsidies.

We staan te popelen om met sterk HR het succes van de ACE startups en scale-ups te helpen waarmaken! We houden je op de hoogte. Wil je ons nieuws niet missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief >

Heb je een vraag? Stel hem gerust.

10 + 3 =