wij zijn hr versterkers

hr
business partner

De HR Business Partner verbindt HR met de organisatie. Dat gaat niet vanzelf. Dat vraagt kennis en vaardigheden. Wij helpen HR-adviseurs zich te ontwikkelen tot HR Business Partners. Die samenwerken met managers en strategische thema’s weten te vertalen naar praktische HR-prioriteiten. En die ook nog eens in staat zijn projecten tot het gewenste eindresultaat te brengen.

het resultaat

Het resultaat is een HR Business Partner die een herkenbare en sterke bijdrage levert aan het succes van de organisatie en aan een cultuur waarin het prettig werken is.

u

Herken je dit?

De HR-mensen werken hard, maar weten soms moeilijk het verschil te maken op de echt belangrijke onderwerpen. Managers zien HR meer als een kostenpost, of soms zelfs lastpost, in plaats van een partner. Het is niet zichtbaar waar HR voor staat of wat het precies doet.

Maar managers hebben juist behoefte aan een HR-gesprekspartner met wie ze kunnen sparren. Die helder communiceert en – strategische – bedrijfsvraagstukken weet te vertalen naar – praktische – HR-oplossingen. Die ervoor zorgt dat projecten ook tot resultaat leiden. Iemand die mensen weet te verbinden, mee te nemen, en het lef heeft om te zeggen waar het op staat. Ook als dit soms oncomfortabel is.

Geen gemakkelijke rol. Wel een noodzakelijke om als organisatie je ambities waar te maken.

Profiel professionele HR Business Partner

Waar moet een goede HR Business Partner aan voldoen om succesvol te kunnen zijn?

  1. Weet wat er in en buiten de organisatie speelt
  2. Heeft de analytische vaardigheden om strategie te vertalen naar praktijk
  3. Communiceert helder en zegt waar het op staat
  4. Krijgt mensen in beweging, verbindt en houdt focus op het resultaat
  5. Weet de verschillende HR-disciplines met elkaar te verbinden
  6. Realiseert doelen in samenwerking met managers en medewerkers
  7. Heeft kennis van menselijk gedrag, weet wat mensen motiveert en demotiveert
  8. Is een expert op het gebied van organisatiecultuur
  9. Is een bron van kennis over talent- en organisatieontwikkeling

Dit kunnen we voor je doen

w

Training-on-the-job

Training-on-the-job is een goede keuze als je snel resultaat wilt halen met je huidige team.

We helpen de HR Business Partners de kennis en vaardigheden en het professionele gedrag te ontwikkelen die nodig zijn om het verschil te maken. We bepalen waar het team en de teamleden nu staan en maken vervolgens gezamenlijk een ontwikkelpad. Daarin is ruimte voor reflectie, korte trainingen en individuele coaching. We koppelen dit altijd aan een relevant thema in de organisatie. Zo krijgt de rol van HR Business Partner al doende, ‘on-the-job’, vorm en behaal je direct resultaat op het thema. Meer weten? Neem contact voor een helder verhaal.

 

}

Interim HR Business Partner

Je kunt ons als interim HR Business Partner inhuren wanneer je tijdelijk een HR-professional nodig hebt om je organisatie te versterken, een project te leiden, of om van daaruit de training-on-the-job in te vullen. Interim kan zijn op dag-, week- of maandbasis, afhankelijk van de urgentie en waar de behoeften liggen.

We zetten in korte tijd een duidelijke lijn neer. We zorgen ervoor dat HR een zichtbare en gewaardeerde bijdrage levert aan het succes van je organisatie en aan een cultuur waarin het prettig werken is.  We zijn keien in het vertalen van strategie naar praktijk, en weer terug. Vraag naar de mogelijkheden.

hr versterken

Om je organisatie wendbaar en innovatief te maken, heb je sterk HR nodig. Sterk HR betekent verbinding en samenhang van alles wat met mens en organisatie te maken heeft. Van een heldere strategie tot krachtig samenwerkingsgedrag op de uitvoering.

Wij helpen daarbij. Wij zijn HR Versterkers.

Heb je een vraag? Stel hem gerust.

6 + 9 =