HR Analytics

Achterhaal de oorzaken VAN verzuim en verloop

Van verzuim en verloop tot aan werkvermogen en vitaliteit. Steeds meer organisaties willen hiermee actief  en preventief aan de slag. Maar welke interventies kun je als leidinggevende of HR-professional het beste inzetten? En wat maakt je mensen echt bevlogen?
Wat je nodig hebt is een heldere analyse. Dan weet je wat de echte oorzaken zijn van verzuim, verloop en werkstress. Én je krijgt inzicht in de energiebronnen die het welbevinden van je medewerkers verhogen. Dat is precies de analyse die we je bieden.

Het resultaat

Onze HR-analytics-tool is ontwikkeld om betrouwbare inzichten te leveren aan organisaties. Inzichten die richting geven en wezenlijk bijdragen aan productiviteit, energie en gezondheid op de werkvloer. Bij ons geen brij aan data. Maar heldere inzichten in een gestructureerd en gevalideerd model. Zodat je gericht aan de slag kunt op individueel, team- én organisatieniveau. Door de meting bijvoorbeeld jaarlijks te herhalen kun je als HR overtuigende resultaten presenteren aan MT en directie.

masterclass vitale organisatie

In onze masterclass gaan we in op het belang van bevlogen medewerkers voor je organisatie en de instrumenten die je hebt om organisatievitaliteit te vergroten. Praktisch en leerzaam.
Duurt 1 uur en een kwartier. Deelname is gratis. Check de data.

"Elly & Marike zijn duidelijk toppers in het HR-vak met een vernieuwende en positieve kijk op HR. De masterclass laat zien dat zij een tool in handen hebben waarmee concreet stappen gezet kunnen worden voor meer organisatievitaliteit."

Elly

Loopbaancoach / Stress & Burn-out coaching

Marike Balster

HR Versterker

+31 6 10 56 35 39

Elly Oude Elferink

HR Versterker

+31 6 50 80 14 73

VERSTERK OOK JE HR.
BEGIN HIER!

Waar loop je tegenaan? Wat gaat goed, wat kan beter?
Wij kijken wat het beste past bij jouw situatie en daar beginnen we dan mee. Niet meteen hele trajecten, maar korte, snelle stappen en meteen resultaat.

Wat wil je van ons weten?

6 + 14 =