wij zijn hr versterkers

Hot
currydag

In één dag pakken we samen de grootste HR-prioriteiten op. Het doel: doorbraken realiseren, obstakels opruimen. De volgende dag kun je al gericht verder met de uitkomsten en nieuwe inzichten. Een pittige dag, die naar méér smaakt.

het resultaat van een hotcurrydag

Een team is enthousiast met elkaar aan de slag met de HR-prioriteiten. Onze ervaring is dat het na enige tijd wel eens wat lastiger wordt. De voortgang stagneert. Terugval naar oud gedrag loert om de hoek. In deze situatie helpt onze hotcurrydag waarin we het team weer op scherp zetten! Ook wanneer projecten hun opleveringsdag naderen, helpt onze hotcurrydag om het team mentaal en actiegericht klaar te stomen voor de eindsprint.

z

Teamambitie

We checken hoeveel teamambitie er nog is en anaylseren direct de oorzaken wanneer die achterblijft of (langzaam) terugloopt. Vervolgens doen we er alles aan om de teamambitie weer op het vereiste niveau te krijgen, de energie weer te laten stromen.

Prioriteitstrajecten

We kijken in hoeverre de prioriteitstrajecten nog on-track zijn. Als we knelpunten zien, bepalen we met elkaar hoe we die oplossen. Of we passen de prioriteiten aan naar wat wel haalbaar is. Belangrijk: deel de (nieuwe) prioriteiten met alle stakeholders!

l

Samenwerkingsafspraken

Worden de samenwerkingsafspraken nageleefd? Vaak blijft dat een beetje in het midden hangen. Hierover moeten we gewoon eerlijk zijn, want zonder samenwerking gaan we de doelen nooit halen. We nemen elke afspraak onder de loep en bepalen samen wat beter kan én moet.

Teaminteractie

Hoe is het gesteld met de teaminteractie? Zitten we nog met elkaar op één lijn, zoeken we elkaar voldoende op? Als de teamambitie weer op niveau is, moet de teaminteractie daarop aansluiten. Obstakels ruimen we het liefst meteen uit de weg: 1+1 is minstens 3.

A

Volle kracht vooruit

De hotcurrydag is een dag van aanpakken, open vizier, even los van de dagelijkse beslommeringen met elkaar vast stellen wat ook alweer het doel was, hoe we dat zouden gaan bereiken en welke afspraken we hierover gemaakt hebben. We stellen met elkaar bij en gaan dan weer met volle kracht vooruit.

Gun je zelf een hotcurrydag

Het is echt lekker, om eens in de zoveel tijd met elkaar onbevangen te kijken naar waar we staan, wat er beter kan en wat er al goed gaat. Een moment van bezinning om vandaaruit weer gas te geven en met elkaar op weg te gaan naar het beoogde succes.

Heb je een vraag? Stel hem gerust.

3 + 11 =