De zeven voordelen van talentontwikkeling

door | 16 dec 2020 | Performance Management

Talentontwikkeling heeft direct een positief effect op het werkplezier en daarmee de prestaties van iedere medewerker. Het resultaat:

 Prettige werksfeer
 Meer onderlinge samenwerking
 Lager ziekteverzuim
 Lager ongewenst verloop
 Vitalere medewerkers (klaar voor 65+)
 Betere dienstverlening naar klanten
 Je profileert je als aantrekkelijk werkgever

Hoe bereik je deze voordelen van talentontwikkeling?

Stop in ieder geval met het jaarlijkse beoordelingsgesprek. Jaardoelen en een jaarevaluatie helpen medewerkers niet in hun dagelijkse werk en niet bij hun ontwikkeling. Ga in plaats daarvan talentgerichte gesprekken voeren. En dit helpt je ook verder >

 

Talentontwikkeling nu met 50% subsidie

Wij helpen organisaties met talentontwikkeling op organisatieniveau en per individu. Heel praktisch, dus je kunt gelijk aan de slag. En ben je een werkgever gevestigd in Noord-Holland Noord? HR Versterkers is ambassadeur van Huis van het Werk. Daarom is er nu subsidie van het Europees Sociaal Fonds beschikbaar voor 50% van onze consultancy kosten. Dat pak je vast mee, maar de echte winst zit ‘m natuurlijk in de positieve effecten van talentontwikkeling op de werkvloer. Daarover de volgende keer meer.

Meer weten?

Heb je interesse, besluit dan snel, want voor de 50% subsidie geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Meer weten? Mail ons op welkom@hrversterkers.nl of bel Elly 06 50 80 14 73 of Marike 06 10 56 36 39.

 

In onze flyer lees je meer over subsidie voor talentontwikkeling >

Heb je een vraag? Stel hem gerust.

7 + 3 =